Sunday, March 29, 2009

aduhhh pilu siot

nak bagi sadis lagi korang tgk laa sendiri... nak gelak ader nak nangeh pun ader hehehehe


video

the moment when all the joy started

wish to repeat that moment again

KEM S.A.T.U.

mari....mari...mari....

satu lagi program bersama ALUMNI WAWASAN..... dan ianya dijangka lebih menarik dan mencabar minda dari PD Trip '09

sedikit info tentang program ini ialah


AKTIVITI : KEM S.A.T.U.
TARIKH : 1 hingga 3 Mei 2009
TEMPAT : sungkai, PERAK d.r.
MASA : 6pagi(1hb) - 12tgh(3hb)*
Bayaran : RM 30-50 (untuk aktiviti)*
perjalanan dijangka menaiki bas lompat-lompat


disebabkan ramai yang tertanya-tanya bila Alumni Wawasan nak buat program lagi... jadi KEM S.A.T.U. sebenarnya telah dirangka sepulangnya mereka dari PD TRIP ... dahsyat diorg neh... memang tu laa part-time diorang....

jadi aper itu S.A.T.U.??? nak tau?? jom aaa join... tujuannya sangat laa murni... gabungan dari zaman pemerintahan saudara Toge, Kicap, Yusmir, Pian dan Ayet dijangka akan memenuhi aktiviti dan harus dipertekankan disini tempat adalah terhad dan kehadiran ALONG BTN* akan dinantikan di program ini.... itu yang bersemangat tuh... jadi akiviti ini adalah susulan daripada PD TRIP '09... dan bagi mereka yang tidak berkesempatan nak join... bolehlah berbuat demikian dengan kadar segera dengan pemerintah anda (AYET bagi ahli WAWASAN UNITEN yang masih belajar...) atau ALUMNI mencapub hahahaha (ZAKI bagi bekas ahli WAWASAN yang belum bekerja atau masih belajar)

tempat adalah terhad untuk 40 orang sahaja.... diulang... 40 orang sahaja!!! jadi cepatlah berbuat demikian sebelum 16 APRIL 2009... bagi mereka yang pernah tahu atau mendengar tentang program sungkai tahun 2004... inilah masanya untuk anda merasai sendiri pengalaman yang hanya seringkali diceritakan oleh ALUMNI-ALUMNI WAWASAN.... bagi alumni... ianya satu kenangan yang tidak dapat dilupakan... aktiviti tiada paksaan... tapi sekiranya anda rasa anda masih bersemangat WAWASAN dan bukan hanya sekadar menumpang nama... adalah berbesar hati bagi pihak alumni sekiranya anda mendaftarkan diri...

Bas lompat-lompat?? haaa satu cara perjalanan yang menyebabkan ramai ahli wawasan terdahulu masih lagi utuh sehingga kini... ya.... kita sering melaungkan KUALITI bukan KUANTITI .. jadi... buktikan kata-kata anda hehehe ayat pancing siot... tapi sememangnya kalau anda teruja bertindak segera ....


INGAT!!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!!


maklumat lanjut mengenai program ini akan di update dari semasa ke semasa...


*tertakluk kepada perubahan

Tuesday, March 24, 2009

Baju sowu~


haaa..mai tgk..mai tgk...3 spuluh je dik..hahha..tp ni bkn 3 spuluh tp sehelai rm20..
baju sowu yg ditunggu2 akan berada dipasaran...dgn harga yg berpatutan iaitu sehelai 20 henget shj..sesape nk beli baju ni sila wat bayaran cash 20 henget skurangnya pada 3/4/09 iaitu sblm pulang kekampung halaman masing2..design baju masih lg dlm pemilihan oleh pihak sirim dan akan diberitahu kelak..aku berani jamin sape xbli mmg rugi nk mampus la..bli kat adik,kakak,tok wan,nenek,gf n bf pon leh...
sesiapa yg berminat sila beri nama anda beserta duit kpd saudara meon atau gtau kat ym nootyboy89@yahoo.com..ya dik..nak 10 helai..ok aja..haha..

Monday, March 16, 2009

KRK yoo...~

ewah2..da mcm hip-hop da nk yooo!! kn..skg ni bkn nk cter psl hip-hop da..ni nk cter psl KRK..KRK??apa tu??adakah Kelab Rakan Kita??adakah Kelab Rock Kapak??semua tu bkn la..KRK ialah singkatan kepada Kursus Rekreasi Kenegaraan..Program KRK ialah program "outdoor" kelab wawasan..nak tau tentang program ni??baca la bg abis..apa da..~

tujuaan program:
- meluangkan masa untuk perkara berfaedah..
- meningkatkan pengetahuan & keyakinan diri..
- mempamirkan bakat terpendam..
- melahirkan pelapis yg berketerampilan..

the Butir of The Program..



Tempat: Savanah Hill,Ulu Tiram,Johor..
Tarikh: 13-17 April'09

want to join??
contact us...........

Azrul Anuar (scuby) -0126636494/013111899
Suraya- 0123003758
Zila- 0129202225
Farhan- 0129092087
Seth- 0177790097



Bayaran- RM30 (termasuk t-shirt program mcm kat atas tu..)
Kapasiti- 60 Orang..Pet tidak dibenarkan..-ZiZou-