Thursday, April 8, 2010

UPDATE !!!! Listname peserta kem D.U.A

Haaaa mari marriiii join kem DUA !!!

mcm yg telah di nyatakan dlm post sebelum ni, tarikh kem DUA adalah pd 16, 17 dan 18 April 2010.. time tuh da nak msuk special sem kan bg siape yg amik laa.. hehe.. bg yg LI plak, keje elok elok sebelum pegi kem DUA nih yer.. supaye korg boleh mintak cuti/off/ponteng je trus ari Jumaat 16hb tuhh.. hahahah.. tepulang kt korg k.. tak pakse.. tapi aku brani ckp, sape xjoin, RUGI BESAUU.. :p

so update kat sini adelah bayaran utk kem DUA sebanyak rm40 shj.. murah kan? korang cuti ni bukan gune duit sgt pn.. simpan2 laa bawak pegi kem DUA nih.. hahaha..

and and, tempat kite akan bertapak selama 3hr 2 mlm nih adelah d Kem Herba Sg. Congkak ! haaa sape tak penah pergi tuhh, ni lah masenye nak merase herba herba di sane :p

ni listname terlatest sape yg da bg name nk pegi kem DUA nihh :

Peserta Lelaki :
  1. Abdul Fattah bin Abdul Rahman
  2. Megat Danial Ariff bin Mohd Raziff
  3. Mohd. Rumaizi Ruslan
  4. Mohamad Zaffuan bin Mustaffa
  5. Mohd Ashra Hakim bin Mohd Ashrof
  6. Muhammad Afzan Shah bin Mohd Sahi
  7. Muhammad Firdaus bin Jusoh
  8. Muhammad Izzat Nawi bin Burhanudin
  9. Muhammad Zuhairi bin A.Zubir
  10. Nik Muhd Nur Faiz
  11. Shawnizzle Bennington
  12. Abdullah Faisal
  13. Syahiran bin Mohd. Amirudin
  14. Ahmad Nazren
  15. Wan Muhd Firdaus

Peserta Perempuan :
  1. Ajira Yusop
  2. Amira Ng
  3. Natasha Roslan
  4. Norerma Bt Norainy
  5. Norzila Juliana Mohd Yunus
  6. Nora Syaza
  7. Nur Suraya Amir
  8. Nur Syuhada Bt Ahmad Ramdzan + adik
  9. Nurul Azreen Zaharin
  10. Zaidatul Athilla Zainal
  11. Nur Ailiayana Mohd Farid
  12. Siti Nadia bt Isahak
  13. Fariza Adyani
  14. Nurul Fariza bt Mohd Salim
  15. Nurul Husna Hamdan
  16. Nik Hanis

(listname daripada page kem DUA wawasan FB, yg bg name kat Tasha via sms/inbox FB)

....dan peluang masih dibuka pd sape yg tak bg name lagii ! :)

Sila bg name anda dlm comment post ini atau chatbox di sebelah yerr. trime kasih !

3 comments:

qayyum said...

uh asal aku ada kat sini?

nat.tash.sha said...

eh?
i got ur name laaahhh. from megat.

qayyum said...

ahaha.okai.bolehlah.