Saturday, January 10, 2009

WAWASAN BIRTHDAY CELEBRATION 2008/2009

jadi majlis nyanyi-nyanyi dan makan-makan dah pun habis....

perang jangan cakap aaa... memang terbaekk!! laa kan....

tapi ucapan setinggi terima kasih kepada mereka yang hadir ... terutama saudara Toge dari Johor (terus datang COE Cafe tuh... tak jumpa bini lagi... besar pengorbanan beliau), Tina, Lily, Bob, Syaq, Pekan, Eddy, Tupac, Cikut, Pedo & suami (mereka ini banyak duit..... dah bekerja hehehe) dan lain2 Alumni Wawasan yang hadir.... terima kasih banyak yerk...

JASAMU KAMI KENANG!!!

dan setinggi tahniah kepada STTK yang bertungkus-lumus dari petang membakar makanan ... walaupun makanan simple tapi best!!

next time kiter makan RUSA plak.... Eddy sponsor hahahaha....

so... dari SOWU ... Selamat Ulang Tahun diucapkan kepada mereka yang disambut...

yang termampu dari SOWU.... terimalah memori utk kenangan (cewaahhhh!!!)


yang berpelikat itu adalah mangsa dari GAZA

ketiadaanmu dirasai

mari menangkap ikan...

kami comel!!! ke???

riang ria.... semasa bersih... dikau tunggu ye aiza!! :P

tangan kiri di dada kanan... ehem.. ehem...

makan time

"jangan pisahkan... o0o0o0 aku dan dia"

"tuhan tolonglah... kucinta dia..."

"biarkan kami... tetap bersama"

"didalam suka dan dukaa......"


sekian terima kasih...



eh ader lagi hehehe

dalam bersuka... masih ingat mereka yang berduka


kek yang masih cantik...

antara mereka yang diraikan

sesi bergambar bersama kek

september clan

october clan

november clan

december clan

january clan


january clan yang terlepas.... inilah akibat melarikan diri

antara perancang utama

"the blair witch project"

ngko pehal pek... celebrate gak ker

gambar bukti... nicky sila ambil tindakan

mereka yang "tua"

keseronokan tak terbatas

keprihatinan kami tidak terabai walau dimana dan bila tikanya...

shuweettt!!!


replika tugu uniten

"thorn among roses" ouchh!! hehehe

once again.... our family


jadi kepada mereka yang tidak dapat hadir... moga anda juga akan turut sama di program akan datang....

"HIDUP WAWASAN" zindarbai...!!


p/s : diminta kepada mereka yang berkenaan untuk add saya di YM (maaf bukan tujuan mencapap), bagi memudahkan proses memberitahu program-program WU akan datang... dan sila kenalkan diri anda yerk huhu
add saya di YM ---> shortiez_nut@yahoo.com ... trimas!!


6 comments:

{~...iniakid...~} said...

yuhooooo!
keseronokan tanpa batasan!

Asal gambar Abg Zaki yg "diraikan" tu tak diupload skali?!

hahaha

eezaleeza said...

hohoho zaki emo tuk seketika.. hoohohoho

pendeka7 said...

err..blur seketika..tindakan ape ye??

SiRabunWarna said...

aah kan.. apsal gamba aku takde ek (ceyyyy buat2 tanya lak kan hahahaha)

aikk iza... cuba utk buat perang saraf ngan aku nampak hehehe.. jgn torai sangat yerk....

tindakan yang patut dibuat tu rasanyer... serang balik aa kot....

.aiza natasha. said...

haha....serangla dakuuu :P

Nissie said...

part lagu yang 'jangan pisahkan tu' mmg sohih le, tapi kan, gmbar yg last sekali tu bakal menimbulkan kontroversi. ain ngn daus????

@_@

then then lagi satu, nape gmbr aku tak de woi?

T_T