Monday, May 18, 2009

WAWASAN Car Sticker.

Mesti korang cam kecewakan, ingatkan update pasal Kem SATU dan gambar-gambar tapi post di hijack oleh aku lagi. Haha.

By the way, kat sini nak nak buat announcement dan promosi, sticker kereta Sahabat WAWASAN dah pun keluar dan dijual pada harga RM 5.

You can purchase the car sticker through cik Ain J. a.k.a Ain Apple at 0177190419



Meh, meh beli, kalau tak de kereta, beli tampal kat kereta gelpren/boipreng, kereta ayah ke, kereta skandal ke.

Stiker limited. Jadi dapatkan sementara stok masih ada! Photobucket

2 comments:

almie ariff said...

saya da beli da...
cepat la beli kawan2..
biar ramai pakai..

mud said...

ohh dh beli tidak!
saya nk jadi org pertama.

tidak!