Friday, September 12, 2008

Bulan puasa...

Ramadhan berlalu tatkala hati sedang berlagu....

menguji keteguhan iman dan kesucian fikiran...

perghhh... dah macam bersyair laa pulak kan....

bulan puasa ni memang stop from doing everything ke haa?? pelik sgguh

tapi tu laa disebabkan ramai yang terikat dengan final year project.... jadi agak terganggu sedikit aktiviti kiter...

but never fear.... WreckUnit is here...


jadi satu cadangan telah dibuat untuk kiter (Wreckers) berbuka puasa sebelum tibanya Syawal... so here are the details about the event.. tapi masih di peringkat cadangan lagi... kiranya ader idea menarik... siler2 laah komen or leave it on the chat box


MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA WRECK UNIT(cadangan)
tarkih: 18/19/20/21 september 2008 (khamis/jumaat/sabtu/ahad)
tempat :
-restoran titiwangsa
-restoran tasik idaman
-Nims little Island
-Naili's Place,Damasara Uptown(lama)
-Restoran Rahsia,near KLCC
-Rebung,Bangsar
-Steamboat Alamanda,Putrajaya


ok ini adalah cadangan sahaja.... dan cadangan harga akan dimaklumkan kelak... jadi sila beri cadangan jika ada.. segala maklumat terkini akan diberitahu kelak

5 comments:

Niss said...

mana2 nye boleh, asalkan bwh rm 15.

farah said...

ada satu steamboat restaurant kat sunway,murah n bnyak choice siap blh mkn eskem, choc marshmallow. brp bnyak nk mkn, mknla dgn harga RM19.90 perperson..huhuhu. ni mmber2 la yg bgtau. xpenah g lg tmpt mkn ni..huhuhu

encikmasen said...

19hb macam menarik..hehehe

miss TJ said...

sy mau steamboat! yea!

and again it's me, myself and i said...

amacam? suda dicide ke? wa xsaber da ni..