Wednesday, September 17, 2008

Marilah mari.. kita mengundi... tunaikan kewajipan.. pada universiti..

pengumuman....pengumuman...!!

tarikh 18 september 2008 adalah tarikh keramat ....

UNITEN akan bergegar lagi...

kenapa ye...

bukan ader konsert... atau pesta buku... mahupun PC FAIR(jarang-jarang berlaku di uniten)

and for sure ... not another molested/sodomy story... uhh...uhh... no...no..no...

jadi aper sebenarnya yang akan berlaku...


yaa..... salah seorang dari sahabat kita yang selalu mengikuti aktiviti WreckUnit dan juga merangkap salah seorang shooter yang ader.... akan bertanding untuk jawatan MPP di UNITEN...

sedikit butiran tentang beliau

calon NO. 16 (kampus Putrajaya,UNITEN)


Ahmad Hussaini Zulkeply
a.k.a. Mr Masen

Pelajar Jurusan Mekanikal
Alumni Kelab Wawasan(welcome to the kelab laa masen hehehe)
bekas Exco Perhubungan Kelab Wawasan
Ketua Pengarah KRK V


kejayaan??ataupun achievement dalam bahasa orang putih
beliau tidak mempunyai timbunan rekod-rekod bertulis yang tersimpan di UNITEN
atau di rumah beliau sendiri
mungkin sekadar cukup untuk melengkapkan resume bila nak apply ke nanti kot...
tapi beliau seorang yang berdedikasi dalam melakukan kerja...
seorang yang willing to learn... suka berfikir dalam segala faktor demi kerjanya...
dulu aku ingat dia ni adik ANUAR ZAIN .... bukan AZIM ZAIN ok..
tapi yang pasti beliau mempunyai pengalaman bersama kami di WAWASAN dan juga WreckUnit.... nak tau pencapaian beliau?? mostly in WAWASAN laaa... tapi dalam WAWASAN selalu ke dapat pengiktirafan bertulis?? jarang rasanya.... sebab aper ek??
who cares?? yang penting kerja kami terlaksana.. objektif tercapai... and it's not the compliment... it's the result of the job... dan masen antara orang yang menjadi pelaksana yang baik dalam beberapa program kelab dan universiti...seorang yang pandai berkata-kata... bahasa yang sangat tinggi... sama cam yusmir... bahasa M.Nasir dua-dua neh... tapi masen gemar mengambil foto... (aper kaitan??)... banyak kaitan...jurufoto mempunyai deria tambahan untuk melihat sesuatu perkara yang tidak pernah diambil kisah oleh sesetengah orang... dari yang ringan kepada yang berat.... bukan masa pilihanraya kampus jer dia nampak okkay... hehehe
nak tau lebih lanjut??... tanya laa dier sendiri hehehe... dah dengar manifesto kan...
tak cukup jumpa nisa.... his best friend ever juga merangkap jentera penggerak pilihanraya untuk masen ... jangan risau,mereka tiada skandal hehe jadi diharap tiada cubaan untuk menjatuhkan individu ini dengan isu skandal yer...hehehe and he's straight... maaf masen ader awek... aku jumpa dia kat KL... kantoiii...!! hahaha

aku rasa dah aa kot citer pasal masen neh.... gamba dah ader ... info pun dah ader...


jadi aper tunggu lagi.... marilah kita mengundi... dan sekiranya anda fikirkan saudara masen ini layak... undilah no 16... cara-cara nak mengundi pun ader disediakan... walaupun anda dah mempunyai calon lain dalam fikiran tapi sekiranya tercari-cari calon lain yang layak... masen mungkin salah-seorang dari pilihan kamu.... sebab difahamkan tahun ini kita boleh mengundi untuk TIGA calon sekaligus... dasat tuh.... ni mesti kes ramai tak turun mengundi... dan takut nanti orang kater calon menang secara tak adil.... MPP patung laa kayu laa... ko yang bangang tak turun mengundi saper suh... pastu ko nak memekak... kalu rasa semua orang tak betul kenapa ko tak bertanding... dah besar kan??... aaa lu pikir aa sendiri...

kalau aku,aku nak undi YUSMIR... sebab dier nak jadi PM.... nanti boleh aku amek tender amek gambar menteri hahahahah...

UNDI adalah rahsia maner leh bgtau hehehe yang penting turun mengundi....

WreckUnit... sila laa turun mengundi yerk... tak turun undi nanti tak dapat usha awek ngan balak hehehe

1 comment: