Thursday, September 18, 2008

List Nama Wreckunion Ramadhan 1429H

disebabkan tak semua yang ader Gmail account jadi saya dah buat satu senarai nama untuk confirmkan kedatangan anda pada majlis berbuka buasa WreckUnit hari ini..

UPDATES!!

maklumat tambahan :

  • berkumpul di atm jam 5:30pm(sudah tukar)
  • pegi Baazar Putrajaya dulu,yg nk g tempat lain pun dialu-alukan
  • siapa ader hal dan nak dtg lewat... jumpa kat saner terus
  • estimated berada di Taman Putra jam 6:30pm... then kalau gelap sgt kat area masjid we go
  • jika cuaca mengizinkan, kita buat sesi fotografi(pakai laa cun-cun sket hehehe tapi igt kiter g Bazaar dulu hehehe)
  • sila bawa tikar ataupun paper lama, maner laa tau nk lepak atas rumput ker... kater picnic (pejadah picnic bulan pose hehehe)
  • aper2 siler kontek zaki

berikut adalah senarai nama yang dah confirm...

  1. Mohd Zaki - kete sendiri
  2. Yusra Adilah - kete sendiri
  3. Ahmad Masen - kete sendiri
  4. Taufiq Danish - tumpang zaki kot(takpun rider RXZ)
  5. tasha jr - masih mencari kereta utk ditumpang
  6. aizat DC - 125Z
  7. meon - rider
  8. ain apple - masih mencari kereta utk ditumpang
  9. fahmie - rider
  10. fizi - rider(bwk moto ko sengal hehehe)
  11. abe si(lanun berjaya) - kete sendiri
  12. nan - masih mencari kereta utk ditumpang
  13. seth - kete sendiri
  14. jepp dan pasangan - rider(sehati sejiwa)
  15. pekan - rider
  16. nicky - masih mencari kereta utk ditumpang
  17. pekan - 135 LC (bau kedai hehehe)
  18. penampilan istimewa (akhirnya...) Azim Zain - Avanza Gold with spinners(sgt....)
  19. ayet - kete sendiri
  20. nadiah - kete ayet (nadiah je ke hehehe)
  21. kojek - bugati veyron (maklang dier...)

jadi sila inform kepada saya bagi memudahkan kerja utk meng'update' list nama ini...
bagus!! dah melebihi 20 org babe hehe tapi tulaa... mamat LC eksoz perang tuh citer bukan main beria..... tapi dier gak yang tak confirm lagi... tensen aku.... kang aku g makan Baskin Robbin x ajak ko kang haaa... hehehe

4 comments:

miss TJ said...

tasha jr is going!
naek kete sape ek?


bapak leh x ek?
hehe.
xpung,
abg zaki jela.:D

nand iraysan said...

sy mau pigi..tp xtau naek keta sape..hahahaa.. tumpang2.. ;P

pendeka7 said...

hmm..xtau nk pegi ke x..kalu nk join da terlambat ke nk inform? huhu

and again it's me, myself and i said...

waper da.. tak rock la korang. kite makan baskin la zack. heh!