Tuesday, February 10, 2009

WRECK UNIT bersama ALUMNI WAWASAN : entree #1

yaa.... setelah berhempas pulas dilambung ombak.... akhirnya objektif WU dan AW (apsal pelik plak bunyinyer ek??!!) [AW = Alumni Wawasan.] tercapai juga.

pada mulanya sambutan agak dingin dan kitorang dah mula risau akan penglibatan ahli-ahli dan muka-muka baru dalam wawasan. Ini kerana tak semua alumni kenal akan exco dan ahli, juga sebaliknya. Namun, mungkin kerana berkat doa dan tawakal, ditambah pula dengan usaha dan kesungguhan ramai pihak, maka seramai 56 orang telah terlibat secara lanngsung dan terdapat juga beberapa individu yang secara tidak langsung....

fuhhh... ramai tuh... dah macam satu kelas dah...

bole buat kelab baru tuh... kehkehkehkeh...

sasaran awal oleh saudara Meon adalah dalam 20 ke 30 orang yang akan turut serta ... mungkin apabila terdengar penglibatan alumni yang terawal lagi kepala gila.... maka ramai yang ingat melihat sejauh maner gila mereka itu... ataupun indah khabar dari rupa.... jadi segala ulasan akan dibuat pada entree yang terakhir nanti....

dan kami di WreckUnit amat merasa gembira dan bangga kerana kesudian anda semua untuk hadir akan program ad hoc ini.... walaupun terdapat beberapa masalah teknikal yang tak dapat dielakkan... seperti camp site kene curik..... tukang masak masak jadi sifu kungfu kat dapur .... hehehe

jesteru itu, segala komen-komen anda amat-amatlah diperlukan bagi memperbaiki lagi program-program yang akan datang.... cadangan dan kesudian untuk membuat program juga dialu-alukan(lagi bagus kalau ader yg nk jadi host plak... kita tgk muka baru hehehe)...

kita akan bawa perkara ini ke pihak yang sepatutnya.... dan terima kasih sekali lagi kepada anda semua kerana menjayakan WreckUnit PD trip '09 bersama Alumni Wawasan....



"Aper yang penting....????"





"USAHA"

5 comments:

PeNdEkA said...

cume nk komen psl kebersihan tempat...wpon kt situ mmg ade tmpt buang sampah atau pon port buang smpah org lain, sepatutnye organizer beli plastik smph besar sniri utk buang smpah2 kite..pesanan ini ditaja oleh dewan bandaraya negeri sembilan..hoho


p/s: tau niki mkn kacang n buang kulit sesuke hati tp kulit itu biodegradble, nnt die reput, plastik kacang da dibuang dlm tong sampah..hehe

ieyzComei said...
This comment has been removed by the author.
ieyzComei said...

cadangan apa ye..

hmmmmmm...cadangan klo bole laen kli alumni, exco ngan ahli bru join group sama..

sumer bergabung otak dr yang lama, sederhana en' yang baru..

ngeeee~!

yang penting...USAHA!!!!

chaiyok to all wrecunit members~!!

Skullsplitter said...

bagus sebenarnye cadangan ieyz-yang-tak-berape-nak-comei tu. Alumni, exco & ahli dipecahkan dan digabungkan dalam satu kumpulan. Actually ieyz, kite pernah buat bende nih, but ape yang jadi adalah, bile ade org lame didalam kumpulan tuh, sesuatu yang harus dibincangkan bersama jadi idea satu org je, iaitu org lame nyer idea coz yang baru atau exco takut untuk luahkan idea coz ade org lame kat situ. Jadi terbantut kejap pemikiran orang baru dan exco. Itu yg kite tknk, coz dlm setiap program, kita perlukan idea dr seme tk kira baru atau lama.

Tapi, bukan sy kata tk boleh buat lagi, boleh je. Kita cuba nanti lain kali ya. huhu~

Trip yg sgt bes walaupun aku sekejap je kt situ.

skullsplitter

Ezwah_Comei said...

kalo g2 apa kata wat group alumni sama alumni, exco sama exco pas2 ahli sama ahli.

klo wat gni knfem dapat beza antra 3 jnis pmikiran.

ceh..mlebih2 lak haku ni kam~!