Tuesday, February 10, 2009

WRECK UNIT bersama ALUMNI WAWASAN : entree #2

WreckUnit PD Trip '09 bersama Alumni Wawasan


Ahad.
8 februari 2009.
5 petang.
ATM machine, UNITEN.




jadi setelah berhempas-pulas mencari peserta, kami semua berkumpul di depan ATM machine, UNITEN. seperti biasa, meon adalah orang yang paling awal sampai..... hahahaha pegi mam.... tahniah pada mereka yang berjaya datang awal hehehe... jangan marah aaa... mungkin itu satu tabiat yang masih lagi sukar utk dibuang dalam diri budak wawasan hehehe.....

antara yang berkumpul di ATM machine

antara yang berkumpul di depan HOL... (ader 2- 3 org hanya sebagai hiasan)

sebanyak 11 buah kereta dan 7 buah motosikal yang bertolak pada petang itu(tapi ader gak yang bersepah-sepah). ader diantara mereka yang mengambil inisiatif untuk melekatkan riben pada setiap kenderaan yang turut serta dalam konvoi tersebut... agak kelakar tapi comel gak aaa.... heheheh so kalo nmpak kereta ader riben kat arial tuh..... haa owner dier ikut konvoi kitorg aa tuh....

tapi tak semua kereta bertolak sekali.... dan agak terkejut kerana setibanya di ATM machine majoriti adalah pemandu kancil... sampai skuby yang pada awalnya taknak bawak kete... excited laa jugak....

waktu ketika kami masuk highway

kami bertolak agak lewat iaitu dalam 5 lebih.... kami berhenti di R&R seremban untuk sedikit minum petang dan solat asar serta menanti geng motosikal.... dan perjalanan diteruskan semula...

pit stop di R&R seremban

mereka bergurau senda kerana lemau menunggu

exit port dickson

terima kasih akak

lead by kancil TAA.... dengan asap sembur nyamuk... itu bukan aper... senang korang nak detect asap kalau sesat.... best konvoi neh... siap bob jr bole buat lawak masa masuk SPDH tuh... eddy yang begitu eksen sebab kete dier cc paling besar ... tapi lembap gak hahahaha....

pemandangan dari Seremban-Port Dickson Highway(SPDH)

kami tiba di Pantai Sri Purnama (PSP) lebih kurang jam 7:20 ptg.... dan alhamdulillah ... semuanya selamat sampai walaupun ader 2 - 3 buah kereta yang sesat dan geng motor sampai agak lambat.

semua pelampung itu, eddy beli utk berenang di laut... berat kan..

duta Myvi ke PD

"kami lega dah tak perlu bau asap TAA"

"kami pun lega"

geng alumni yang pantang tengok camera

e'ein yang gembira setelah sekian lama terpisah dengan jepp..... 2 hari!!

yer!! kami gediks...

sedikit taklimat oleh saudara Bob sr setibanya di Pantai Sri Purnama



cont.......

5 comments:

apple said...

sayer yg xske pantai tibe2 suke giler ngn pantai..
mungkin kerana bersama kamu semua..
thanks to all yang datang..
pasni kite wat trip mcm ni lagik yer..

ape yang penting??

"kite enjoy~!" (selain usaha..hak3)

Nissie said...

kamon2, sy nak gambar2 dan post cerita2 lagi, tak ckup nih. (sebab gambar sy tadek ni)

>_<

ieyzComei said...

hakhakhak~!!!

klako gilek arh gamba2...

yang penting 'hav fun'

ngeee~!!

honey said...

cop..cop..Bob sr tu amendenye gegham..

Skullsplitter said...

Bob Sr tuh = Bob senior la nadia. Geram je.. Hehehe.

skullsplitter