Wednesday, August 6, 2008

2nd WreckUnit trip - Ulu Yam (August 3rd 2008)

haaa... yang ditunggu-tunggu dah tiba....

gambar-gambar ulu yam...

kali ni dah bertambah ahli wreckunit.....

ramai yang nak pegi tapi ader hal yang perlu diselesaikan...
tapi takper sebab wreckunit akan buat next trip ke PD...

biler??taktau lagi itu kene tanya ADIB laaa... so make sure korang check msg kat YM(termasuk offline msg sekali yerk!!) and good news for motorcyclist ... ader jugak konvoi motor ke PD nanti... and kereta of course aa ader ... takkan awek uniten nak naik motor kan... aper kelas kan adib kan hehehehe.....

so to meon.... standby bebudak kau... kiter serang PD plak...

for now let's enjoy last wreckunit trip to ulu yam


abg steward kerut kening ngan akak model berus gigi
suasana yang baik untuk mula mandi

kacakkah mereka ini??toing!!!!

3 dara pingitan; azah,noi & joyah

"saya yakin betul,saya kunci lirik itu"



full house beb...

"kami jumpa jenglot rambut panjang"

"haaa camni yeaa abg² akak²,lepas sapu pasir cap cikgu rokiah ney...
kompom kaki yang gelap akan jadi putih,
boleh tengok laa perbezaan antara yang saya gosok ngan kat sebelah tu...
haa yang tu, dia sapu dari kecik lagi"

born to be wild,hope not born in wild
dua jenglot yang telah jinak
oopssss.... isu panas neh
saper kater beruk jer pandai melompat hehehe

tak perlulah ader caption untuk gambar ni kan
"sedap betul.. hingga menjilat semua jari...lepas ni aku nk jilat kaki plak"
lihatlah aku wahai unggas
bebudak ni memang tak pernah jumpa air kot
model majalah mempelam
adib : "alaaa cepat laaa meon"
meon : "takmo laa adib,nanti diorg nampak laa.. i malu tau"

aiii bang ... suker jadi bujang ker

"errrkkkk...uhhhhh.....uhhhhh sikit lagi... come on baby"

"skubi... jangan bgtau orang tau aku melepaskan 'makanan' ikan kat tempat ko tuh"



haaa lompat lagi... lompat lagi...

acara melambung manusia #1

acara melambung manusia #2(lagi tinggi)
acara menunggu dan memancing manusia utk dilambung

acara melambung lagi hehehe

barisan rider(bukan rempit ek) wreckunit

haa yang kanan sekali tu cikgu talib

dah nak balik yea... yea...
ilek...ilek.. semua dapat bergambar ngan artis

masing-masing bibir senget

hahahaha gediks!!!

kumpulan dewi-dewi-dewi a.k.a. "si ibu peri"



model iklan raya
astarghfirullahalazim.....
lawan muncung saper paling jauh

lawan idung saper paling besar

penyambung legasi WreckUnit... harap begitulah...

kami berhenti makan...lapar siot... makan kat kawasan jajahan SSU



so itulah sedikit sebanyak aktiviti hujung minggu sudah.... kepada yang tak dapat join xper.... next trip dengar cerita nak ke PD so kalau ader masa tu marilah join... sori kalau tak dapat nak penuhi kehendak semua pihak.... pihak yang menganjur mengamalkan konsep mudah:-

POST kt YM - bagi tempoh masa utk kompom - tunggu pada hari nak pegi

kemudian berseronok laa kan hehehe....

tapi dalam pada seronok tu.... kitorang sentiasa memastikan tiada yang berduka... tapi... malang tak berbau kan... masa dalam perjalanan pulang seorang daripada rider motor kiter (merangkap keluarga baru WreckUnit) iaitu Cikgu Talib telah terbabas sewaktu mengambil selekoh di KM14 pada kadar kelajuan 110km/j, nasib baik beliau hanya cedera ringan. motor beliau(yang dimaklumkan baru seminggu tukar cover set) telah terguris sket.... standard aa tuh naek moto kan.... alhamdulillah selamat.... so "biar jadi giler-giler,jangan macam orang giler"

casey "adib" stoner memeriksa keadaan motor Cikgu Talib

inilah Cikgu Talib yang menjadi pujaan kami

so inilah moment yang dirasakan sebelum pulang

keluarga WreckUnit

jadi,ader masa joinlah kami yer!!

11 comments:

M7 said...

wahhh!nk g PD??nnti ajak beta ya..
beta suka jenjalan....hahaha..

cadangan beta : apa kata kita pegi amsterdam naek moto,,br la thrill...hahahaha....

wan ahmad hamidi said...

kenape nak kene amsterdam arr megat...??? ader aper di saner yg ko mahu buat..??? best ker..???

Niss said...

tak dpt pegi sbb kursus kahwin. len kali boleh ikut. huhuhuhu

nand iraysan said...

ouuhhhh...
gmbr yg kunantikan selame ini...
huhuh~
yearhggg..!!!
AKU MENUNGGU PD..!!!!
WAWAWAWA....

(^_~)

yuzy said...

Nampaknya aku dh nk kena tutup terus blog wreckunit tu.Sini sudah memadai.Heh.

SiRabunWarna said...

c'mon yuzy... bukak jerk wreck unit yg satu lagi tu... itu cerita anda... biler lagi nk cerita perihal HOL kan...kan... but you inspired me a lot... thanx bro

h0neybunch said...

x tawu pun...

encikmasen said...

lansii..ade kekangan pada hari itu..

jeless syiall..

and again it's me, myself and i said...

gambar wajah DAKUlah yang paling rare dalam ni. hahaha!

eezaleeza said...

xper.. pic aku pembuka tirai.. hehe

RhyZe said...

nak itut.. nak itut..!!!