Tuesday, August 5, 2008

heart and blood of us

dulu kami sikit....

sekarang kami dah ramai.....

harap lepas ney lagi ramai......


nak tau saper kami......

kamilah "WRECK UNIT" ...
dengar nama cam kelakar.... camner unit yg wreck nk bersatu?? kan... kan... tapi itulah kami

idea tentang kewujudan wreckunit tercetus lepas kitorang g mandi kat sg gabai.... masa tuh tahun 2006... consist of 10 handsome lagi masam boys...





kiter mula ngan yang paling tua dulu(hormat warga emas kay); zaki,pekan,yus,nu'man,nesh(budak CIMB country height skang-kaki tido heheh),adib,megat,topek,kay(adik pekan yang tetiba muncul tapi cool giler mamat neh) dan hapis(budak ney dulu keje 7-E bgnan TLS kat sg chua,skang taktau kat maner). yang takde dlm gamba kat atas tuh nesh ngan hapis.... wait for next post ... sebab skang gamba kat adib(perlu ke aku bgtau??.... ntah hehehe)

so itu laa sejarah kami serba sedikit... mungkin nampak cam ader kaitan ngan kelab WU kat uniten tuh... ermmm... kira nama wreck unit ney mmg ader kena-mengena ngan WU laaa which is Wawasan Uniten... tapi yang ni lagi giler + sengal + kinky + 'lebih menepati masa' hahahaha....

jangan salah faham diantara kami dan WU.... kami terima semua orang yang sanggup luangkan masa,idea,kewangan(yang ni harus.. kalo tak plan tak jalan hehehe),tenaga dan berfikiran terbuka. yang bukan dari WU pun bole join xde masalah... yang dari WU lagilah dialu-alukan...

so mari kiter sama2 enjoy selagi masih bole enjoy..... sebab time keje dah takleh enjoy sangat (tapi syaq bole jerk hahahahaha)

3 comments:

nand iraysan said...

ya benar..patik setuju 100 juta..
hahaha..bile nk upload gmbr manyak2 neh.. lame tggu da neh..hahaha

aku hantu said...

hahaha teringat aku di kala silam. xsangka zaki simpan lg gambar ni. setiap kali aktiviti wreck unit semacam ada petaka kat aku. yg 1st ni la cermin mata aku ilang di telan air terjun gabai. lahanat tol. balik bawak moto rabun

Skullsplitter said...

Yah! Aku suke blog nih! Bagus..Bagus.. Satu pembaharuan.